Приемна към сервиз за часовници GIULIAN

Помещението е с площ от 50 кв.м и е предвидено за работна среда на трима души. Пространството е тясно и дълго, поради което са използвани материали с огледална повърхност, за да може оптически да се засили усещането за простор и светлина. Използваните цветове са меки и светли, издържани са изцяло в бежовата гама.

Мебелите са изработени от високоустойчиви материали с акрилна, матова повърхност. Функционалното им разпределение е съобразено със специфичните нужди на персонала. За осветление на помещението са използвани магнитни шини, които позволяват различна подредба на осветителните тела в тях, спрямо нуждите и ситуацията, луни за вграждане и скрито дифузно осветление в гипсокартон . Подовата настилка е решена от микроцимент, който внася индустриална нотка на иначе модерния интериор.

Повече за студиото можете да научите от профила им.

error: Content is protected !!